Nutricionista

Fisioterapia CasolivéEm dic Jose Cano i sóc Dietista-nutricionista des de l’any 2015 amb nº de col·legiat CAT001046.

Àmbit Acadèmic

En 2007 vaig iniciar els meus estudis al cicle de grau superior de dietètica del IES Les vinyes, finalitzats en el 2009.

L’any 2010 vaig iniciar el grau universitari en nutrició humana i dietètica a la universitat de Barcelona, finalitzat l’any 2015

L’any 2015, vaig realitzar un curs sobre gestió de la malaltia de la obesitat via online, impartit per la universitat de Navarra, on vaig aprendre a gestionar de forma eficaç els problemes relacionats amb aquesta situació fisiològica.

Finalment, estic a la espera d’iniciar un màster en nutrició esportiva i un altre en coaching nutricional.

Àmbit Laboral

En el 2015 vaig exercir com a nutricionista al hospital de Can ruti, com a professional en pràctiques laborals. Aquí tractava nutricionalment tot tipus de patologies on l’abordament nutricional es clau per a reduir els riscos d’aquestes, com poden ser: Diabetis, obesitat, malaltia carcinògenica, problemes digestius i recuperació postquirúgica, entre altres.

Finalment al 2016, vaig iniciar un camí propi intentant portar un projecte on créixer com a professional sanitari. Inicialment tenia pacients privats, fins que vaig iniciar al centre mèdic Vilamèdic de Santa Coloma de Gramenet, on tractem tot tipus de situacions patològiques a nivell nutricional i al centre mèdic Meditrauma a Mollet del Vallès, on vaig finalitzar contracte aquest 2017.

A més també al 2016, vaig passar a formar part d’una empresa de nutricionistes a Barcelona, Menjasa, on l’abordament nutricional no només es limita als problemes patològics, si no que també es tracten altres aspectes, com vegetarianisme, nutrició esportiva o educació alimentaria.

Finalment a l’any 2017, vaig ampliar la meva etapa professional, començant a treballar en la cadena de gimnasos Metropolitan.

A Finals de l’any 2017, torno a ampliar el meu camp d’acció amb el projecte de Ferran Casolivé.