Serveis

Servei de fisioteràpia

fisioterapia badalona

En el servei de fisioteràpia s’atendrà a pacients amb problemes traumatològics, reumatològics, geriàtrics i esportius.

La sessió podrà ser de 25 o 50 minuts. Dins la sessió es realitzarà primerament una anamnesi per saber quin és el motiu de la visita i conèixer els seus antecedents. A continuació, es realitzarà una valoració específica per poder diagnosticar la patologia del pacient i d’aquesta manera, poder enfocar cap a on es dirigirà el tractament.

Dins el tractament s’utilitzarà sobretot la teràpia manual, amb la qual es treballarà exclusivament amb les mans del fisioterapeuta l’estructura lesionada amb l’objectiu de disminuir els símptomes i restablir la funcionalitat que s’ha pogut perdre. A més, a final de la sessió s’aconsellarà una pauta d’exercicis per a fer a casa en el cas que es necessiti. També es podran utilitzar altres tècniques de tractament com les ventoses, el Kinesiotape i la “Punció seca”.

A part d’aquestes tècniques de tractament, també es disposa d’una màquina d’electroteràpia per estimular la musculatura i alleujar el dolor, una màquina de magnetoteràpia i una làmpada d’infraroig. Aquestes tècniques i màquines es faran servir únicament sota el criteri del fisioterapeuta en cas que cregui corresponent la utilització d’elles.

També es podran realitzar sessions de massatge de 25 o 50 minuts. Els massatges poden ser relaxants o de descàrrega en el cas d’esportistes. Aquests tractaments els realitzarà un fisioterapeuta.

Servei d’entrenament personal

fisioterapia badalonaDins dels serveis d’entrenament personal es realitzarà la mesura de pes i composició corporal com una avaluació inicial i de l’estat físic.

Realització de Programes d’Activitats Físiques personalitzades segons el nivell i l’estat físic de l’usuari mitjançant sessions indoor i outdoor per arribar als objectius desitjats (pèrdua de pes, augment massa muscular, tonificació…) amb un constant seguiment de l’evolució i dels resultats.

Gràcies al material esportiu del qual disposem podrem arribar on tu vols arribar.

 

Servei de nutrició

fisioterapia badalonaEn el servei de nutrició ens encarregarem d’ajudar-te aconseguir les millores alimentàries necessàries per a tractar la teva situació personal.

La primera sessió té una duració de 60 minuts, allà recollirem tota la teva informació necessària per poder treballar en el teu cas de forma personalitzada, a més si és possible, portar una analítica recent pot ser interessant per fer un abordatge més precís. Amb aquesta primera sessió ja un menú que normalment s’entregarà en un període de 3 dies laborals.

Per una altra banda, tenim els seguiments, que seran de 30 minuts, on anirem revisant com van les pautes marcades i establirem contacte amb nous conceptes i coneixements alimentaris.

La meva finalitat és que la persona que iniciï un procés de reeducació alimentaria, pugui aprendre a gestionar-se el seu dia a dia a llarg termini.